Cadans Charters

Zeilreizen naar de mooiste

gebieden van Europa!

avontuur op de Waddenzee

en in Engeland

››› Programma 2013

Engeland

Over de Noordzee naar Engeland

Altijd al een keer het vasteland willen achterlaten en koers zetten naar de Engelse oostkust. Het kan met het zeilschip "de Pride" deze zomer. Een pint drinken in een gezellige pub, mooie wandelingen in een kustgebied waar de tijd heeft stilgestaan. Stap aan boord, en de trossen gaan los, de zeilen gaan omhoog en we gaan op weg naar een nieuwe bestemming....

 

Ma.8 Juli 10.00u- Vr.19 juli.10.00u Engelandtocht E. 750,-    

Wordt ook een Engelandvaarder. Vanaf Harlingen zeilen we richting Texel. De volgende dag wordt er koers gezet naar de Engelse kust. Een van de havens die we kunnen bezoeken is Pin-mill, waar we een "pint" kunnen drinken in de eeuwenoude pub de Oyster-Inn. Southwold is een eeuwenoude badplaats waar voor een ieder wat te doen is. Via de sluizen van IJmuiden en de mooiste havens van het IJsselmeer zeilen we weer terug naar de thuishaven Harlingen.

Vr.19 Juli 16.00u- Do.1 aug.10.00u Engeland/Londen E. 900,-   

Wordt ook een Engelandvaarder. Vanaf Harlingen zeilen we richting Texel. De volgende dag wordt er koers gezet naar de Engelse kust. Een van de havens die we kunnen bezoeken is Pin-mill, waar we een "pint" kunnen drinken in de eeuwenoude pub de Oyster-Inn. Voordat we via de Thames richting London zeilen brengen we nog een bezoekje aan de eeuwenoude badplaats Southwold. Afhankelijk van weer en wind gaan we na een dagje Londen  vanaf de Towerbridge weer via de mooiste havens naar Harlingen terug.

verdere informatie en reservering info@cadans-charters.nl

of telefonisch 0651075400                                                                                                   

U kunt ook boeken via het formulier