Cadans Charters

Zeilreizen naar de mooiste

gebieden van Europa!

avontuur op de Waddenzee

en in Schotland

››› Programma 2016

Whisky-tour aan boord zeilschip "Pride"

Single Malt Whisky Sailing, drink the best from the west


 Za.25 juni – Zo. 3 juli  Oban- Oban €.840

 Za.30 juli – Zo. 7 aug  Oban- Oban €.840,-

 

Zeil in 2016 mee naar de mooiste whisky's van Schotland
 

De Hebriden is een gebied met tientallen schitterende eilanden met elk een eigen karakter. Net als de whisky's die van deze eilanden komen. Deze reizen zijn  voor liefhebbers van Schotland die ook van een whisky genieten.

 

Maar ook voor een ieder die niet warm voor whisky loopt, is deze reis met de pride of mother een aanrader. We zeilen naar eilanden die naast whisky ook aan cultuur en natuur veel te bieden hebben Verder zijn de bewoners zijn erg gastvrij en laten je graag hun eiland zien, nodigen je uit voor een Ceilidh( Schotse feestavond) of voor een drankje in de lokale pub. Voor de natuurliefhebbers is er volop mogelijkheid om te wandelen,vissen, fietsen, vogel- en walvisexcursies

 

 

Eilanden die op het programma kunnen staan zijn Mull (Tobermory whisky), Islay (meerdere whisky's), Skye (Talisker whisky), Jura (Jura whisky).

Maar ook eilanden zonder eigen distilleerderij staan op het programma want   Uisge Beathe zoals whisky in het gaelic genoemd wordt betekent levenswater en is op elk eiland te verkrijgen

Stap aan boord van de "Pride of mother Sea"en zeil mee naar  één van de mooiste zeilgebieden van Europa. Eric kent dit gebied om zijn duimpje en schenkt speciaal voor deze reizen een nightcap van de lokale whisky!

Prijs is per persoon, en is inclusief havengelden, diesel, koffie/thee en maaltijden verzorgt door schipper/ kok Eric
 

Voor verdere informatie kunt u bellen naar Eric Schepers 0651075400,

of een E-mail sturen naar : info@cadans-charters.nl

 

Op al onze reizen zijn de algemene voorwaarden van BBZ/TCN van kracht.


Alle reizen met vrije plaatsen vindt u onder overzicht

 

Reserveren kunt u via het formulier